TO je posebna oseba v njenem življenju, Saši Lendero že dolgo stoji ob strani (in tega več ne skriva)

TO je posebna oseba v njenem življenju, Saši Lendero že dolgo stoji ob strani (in tega več ne skriva) (foto: Bobo) Bobo
31. 1. 2023

Saj veste, kaj pravijo: prijatelji so družina, ki si jo izberemo sami. To pa je nekaj, kar naša pevka dobro ve.

Razhod Saše Lendero in Mihe Hercoga še vedno odmeva na slovenski estradni sceni. Oba sta se glede razlogov zavila v molk - in to njuno odločitev je treba spoštovati. A življenje gre naprej, in takrat, ko pridejo hudi trenutki, je dobro, da imamo ob sebi osebo, na katero se lahko zanesemo. Čeprav je Saša izjemno močna ženska, ne skriva dejstva, da tudi ona občasno potrebuje nekoga, ki bi ji pomagal, ko življenje ravno ni najbolj prijazno.

Tako se je zdaj vnovič oglasila na družbenih omrežjih in pokazala damo, na katero je očitno res navezana, saj ju druži iskreno prijateljstvo. Njena očitno dolgoletna prijateljica je praznovala rojstni dan, Saša pa ji je ob tem namenila čudovit zapis.

"Danes razmišljam o tem, da sem za mnoge stvari v življenju resnično hvaležna. Ena od največjih je čudovito prijateljstvo z mojo Sabinco. Že dolga leta imam globoko v sebi občutek, kot da imam sestro. Tisto, ki sem si jo tako zelo želela in jo dobila šele, ko sem zakorakala v drugo polovico tridesetih let. Draga Sabinca, hvala ti za vsa leta najinega dragocenega prijateljstva, ljubezni in neomajnega zaupanja! Rada te imam bolj, kot se da povedati! Za vedno!❤️Vse najboljše, moja, moja @hriberniksabina ! Bodi mi še naprej zdrava, polna energije, odločna, topla, ljubeča, skrbna in čudovita, kot si!!!!"

Lepo je, da ne skriva, kdo je trenutno ob njej. In zaveda se dejstva, da je treba dolgoletna prijateljstva negovati - tudi z drobnimi pozornostmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)