To je posel s katerim Špela Grošelj služi lepe denarce, verjetno boste presenečeni

To je posel s katerim Špela Grošelj služi lepe denarce, verjetno boste presenečeni (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
7. 9. 2020

Pevka Špela Grošelj že nekaj časa ni stopila na oder, saj je večina koncertov zaradi koronavirusa odpovedanih, a to še ne pomeni, da sedi križem rok in lenari. Ta revijo Zvezde Lady je povedala, kaj je trenutno njen glavni vir dohodka.

"Pred leti se je začelo popolnoma spontano. Na družbenih prireditvah sem spotoma naredila kakšno fotografijo ali Instagram story in objavila. S sledilci sem delila tudi del svojega zasebnega življenja in objavljala utrinke s potovanj. Nato pa sem, glede na to, da sem inženirka multimedijev, začela več poudarka namenjati kakovosti fotografije. Želela sem, da bo moj profil videti lep. Sčasoma je to postalo del mojega posla. Vedno sem bila spontana in iskrena, saj ne maram pretvarjanja. Nikoli ne bom objavila kakšnih kočljivih posnetkov ali situacij, ki se ne spodobijo. Sem pa zelo odprta. In to moji sledilci tudi vedo. Redno odgovarjam na njihova vprašanja in vzdržujem našo skupnost. Zdaj nas je že 80 tisoč, in če me vprašate, kako se je to zgodilo, pravim, nenačrtovano. Nenačrtovane stvari navadno uspejo. Če bi na silo želela, da uspe, verjetno iz tega ne bi bilo nič."

"Je pa to še vedno samo del mojega posla. Nekateri, ki se ukvarjajo samo s tem, ne samo da živijo od tega, temveč tudi zelo dobro živijo. Družbena omrežja so novodoben medij in tako kot televizija in radio živijo od oglasov. Tam je zdaj zelo veliko denarja namenjenega oglaševanju, ker je doseg na teh omrežjih veliko boljši, saj so ljudje ves čas na tem. Če bi delala samo to, bi bila lahko to zame osemurna služba, tako pa je samo del moje dejavnosti. Nisem obremenjena z vsakodnevnimi objavami. Objavljam, ko se mi zdi, da imam nekaj povedati. Včasih pa tudi ves teden nič, saj nočem delati na silo. Oglaševalci me angažirajo sami, saj se nikoli nisem želela ponujati. Sprejmem samo določeno število kampanj na leto in imam z naročniki dolgoročne pogodbe, ker si lahko le tako kompetenten, ne pa, da en dan oglašuješ eno znamko, jutri pa že drugo ... Sebe nimam za vplivnico, saj sem pevka in voditeljica. Nočem biti reklamni pano, oglašujem samo izdelke, ki bi jih uporabljala tudi sicer, ki bi jih kupila."

Vir: Zvezde Lady

Priporočamo