TO je pričeska, s katero je Saša Lendero videti 10 let mlajša, tako nagajive je že dolgo nismo videli!

TO je pričeska, s katero je Saša Lendero videti 10 let mlajša, tako nagajive je že dolgo nismo videli! (foto: Bobo) Bobo
17. 8. 2022

No, priljubljena pevka res vsake toliko časa TOTALNO preseneti!

Saša Lendero je upravičeno lahko ponosna na svoje dolge, valovite in svetle lase, ki so resnično njen pravi okras. Skrbno jih neguje in poskrbi za to, da so zdravi in bleščeči. V javnosti se vedno pojavi z elegantno oblikovano pričesko, a poletje je zagotovo čas za malce igrivosti - tudi ko gre za pričeske.

Že večkrat je pokazala, da je prava modna kameleonka, a tokrat je presenetila tudi s pričesko, ki je poletno obarvana in ravno prav nagajiva, Saša pa je z njo videti kot najstnica, ne pa kot mamica in žena.

Jana Morelj v družbi hčerkice je prizor, ki je ganil marsikoga, dekleti sta se imeli res lepo

Lase je razdelila v dva čopa, ki ju je zvila v ohlapni figi in pramenčke s špangami pripela tesno k temenu. Taka se je postavila pred objektiv in nastal je prizor, ki je zagotovo v modni navdih marsikateri dami. Ob tem je Saša objavila pomenljiv in razmisleka poln zapis.

"Smo popravljalci ali nakupovalci?  Razmišljam o tem, kako se svet spreminja. Seveda v mnogih ozirih in niso vsi slabi, a nekaj je gotovo - včasih so ljudje bolj cenili in spoštovali tisto, kar so imeli - stvari, odnose, ljudi... Ko se je nekaj pokvarilo, so tisto popravili in popravljali, dokler se je dalo. Ko je danes z nečem nekaj narobe (ali pa morda sploh nič), ampak vidimo nekaj novega, bolj privlačnega in modernega, preprosto zavržemo in kupimo novo. Tako se pač danes dela. Ne le s stvarmi, tudi z odnosi," je med drugim opozorila Saša in tako pokazala, da tudi poleti, ko drugi počivajo, sama veliko razmišlja. 

Njeni razmisleki so vsekakor vredni branja, saj so polni njenih življenjskih izkušenj in modrosti, ki jih je izluščila iz tega. "Cenim popravljalce - ljudi, ki se tega zavedajo, ki starim stvarem najdejo novo uporabnost, ki z znanci in prijatelji izmenjujejo rabljena oblačila, ...ki popravijo in zalepijo staro kosilnico, ... ki pravega prijatelja ne izpustijo ali zavržejo za nič na svetu ampak razrešijo težave, ...ki na patnerstvo gledajo kot na zavezo in skupen projekt rasti, spoštovanja in predanosti. In, ja - za vse to je potreben trud!," na koncu opozori naša pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)