TO je razlog, zakaj Carmen Osovnikar zdaj ni med Vražjimi damami in družbo ji dela ta lepotec

Carmen <br />Osovnikar<br /><h1>Ste dolgo oklevali, ko so vas povabili v oddajo?</h1>Priznam, da sem imela nekaj pomislekov, sploh po negativni izkušnji spomladi. Nato pa sem dojela, da gre za šov, v katerem lahko Slovenke in Slovenci spoznajo pravo Carmen: romantično, nežno, uspešno poslovno žensko, ki je vse, kar ima, ustvarila sama.<br /><h1>Kako so vašo odločitev sprejeli najbližji?</h1>Meni je v življenju najbližje moja mami, ki je moja zaupnica, vzornica in najboljša prijateljica. Sva izjemno povezani, kadar le lahko, večino skupnega prostega časa preživiva skupaj. In ker je bila mami navdušena, ko sem ji povedala za vabilo v šov, sem svojo odločitev lažje sprejela. Veselim se tudi, da bo mami z mano sodelovala v šovu. Komaj čakam.<br /><h1>Vas prijateljice podpirajo ali vam zavidajo ves glamur, ki vas čaka?</h1>V življenju skozi različne izkušnje ugotoviš, kdo so tvoji pravi prijatelji. Imam dve zelo dobri prijateljici, ki ju boste tudi spoznali v šovu. Me podpirata, sta ponosni name, sta najboljši prijateljici, kar si jih lahko želim, in tako bo ostalo za vedno. Tudi če se zaradi obveznosti ne vidimo po dva ali tri mesece, je ob snidenju tako, kot da bi se videle vsak dan. Za nekatere 'prijateljice' pa že zdaj vidim, kako bodo zavistne, ampak to v resnici niso prijateljice.<br /><h1>Ste spremljali ameriško verzijo resničnostnega šova?</h1>Nisem, vendar okvirno vem, kako poteka. Televizije namreč ne gledam veliko, nimam časa, veliko delam in potujem. Slišala sem, da je bilo veliko prepiranja, nisem pa prepričana, da ni bilo to načrtovano.<br /><h1>Imate občutek, da tudi sami živite sanjsko življenje?</h1>Ja. In na to sem ponosna. Odkar sem samska, zdaj bo dve leti, sem prvič imela čas se ukvarjati samo s sabo. Postala sem uspešnejša, predvsem pa bolj svobodna. Ponosna sem nase, da sem naredila tak preobrat v svojem življenju. Priznam, da znam biti težka oseba, saj vem, kaj hočem in ne odstopam od tega. In če me moški ne more sprejeti take, sem raje srečno samska kot nesrečno vezana.<br /><h1>Kaj sploh pričakujete od šova?</h1>Veliko zabave, nova poznanstva, druženje s super ženskami, s katerimi se že zdaj ujamemo in se spodbujamo. Menim, da lahko naredimo dober šov za gledalce, saj smo vse uspešne, hkrati pa znamo uživati svoje življenje, velikokrat tudi na veliki nogi, to je pa tisto, kar ljudi zanima.<br /><h1>Kaj je vaš življenjski moto?</h1>Love Yourself. (foto: Foto: Marko Delbello Ocepek) Foto: Marko Delbello Ocepek
11. 11. 2021

Postavna dama se je začasno poslovila iz priljubljenega šova.

Med gledalci je šov Vražje dame Slovenije čedalje bolj priljubljen, saj v njem nastopajo znane Slovenke, ki so se uveljavile vsaka na svojem področju. Veliko pozornosti je pritegnila postavna svetlolaska Carmen Osovnikar, ki pa je žal sporočila slabo novico.

Gregor Kirsch je upravičeno ponosen na svojo hišo, samo poglejte si to lepotico

Razkrila je, da se je morala začasno posloviti od šova. "Moram vam sporočiti, da je tudi mene doletelo, da sem pozitivna. Zdaj sem že nekaj dni v samoizolacij, saj je samotestiranje pokazalo, da sem pozitivna. Držala sem se vseh navodil, obvestila sem vse ljudi, s katerimi sem bila v stiku. Zdaj mi drugega ne preostane, kot da doma počivam, saj zdaj tudi ne morem snemati oddaje. Upam, da se jim čim prej pridružim," je preko družbenega omrežja svojim oboževalcem sporočila Carmen.

Trenutno ji res ni lepo, a hišni ljubljenec poskrbi, da ji v tem času ni dolgčas. V Instagram zgodbi je objavila prisrčen prizor in jasno je, da ima privrženega hišnega ljubljenca, ki najraje počiva ob njej. Tudi v našem uredništvu ji pošiljamo dobre želje po čim prejšnjem okrevanju.

pes