TO je razlog, zakaj je Iris Mulej tako ponosna na svoja otroka (in ja, oba sta izrezana mamica!)

TO je razlog, zakaj je Iris Mulej tako ponosna na svoja otroka (in ja, oba sta izrezana mamica!) (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
28. 4. 2022

Imate dva ali več otrok? Potem zagotovo veste, da se lep odnos med sorojenci ustvarja že od začetka.

To zelo dobro ve tudi naša nekdanja uspešna manekenka, zdaj pa podjetnica in vplivnica Iris Mulej. Ima dva otroka, starejšo Isabello in mlajšega Arrona. Oba hitro odraščata in videti je, da sta čedalje bolj podobna svoji lepi mamici - predvsem Isabella se zdi prava mamina kopija!

Iris sicer skupaj s svojo družino živi v Črni gori, a se izjemno rada vrača v domovino, kjer ima svojce in prijatelje. Očitno se trenutno mudi v Sloveniji, saj je na svojem Instagram profilu objavila prisrčne prizore iz Podčetrtka. V družbi otrok je obiskala Olimje, in videti je, da so se vsi skupaj imeli zelo lepo.

V oči je padlo dejstvo, da se njena otroka, sestrica in bratec, zelo lepo razumeta in da Isabella svojemu mlajšemu bratcu v vsakem trenutku pomaga spoznavati svet. Iris je na svoja otroka vsekakor zelo ponosna, saj med njima vlada ljubezen. Veliko zaslug ima zagotovo tudi sama, saj ju vzgaja v duhu vzajemnega sprejemanja in spoštovanja. Bravo!