TO je sin igralke Nine Ivanič, zelo je podoben svoji lepi mamici, samo poglejte si ta prizor

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
30. 11. 2021

Naša znana igralka ima dva otroka, ki odraščata v postavna mladeniča.

Nina Ivanič nikoli ni skrivala dejstva, da je nadvse ponosna mamica, a v javnosti svoja otroka le redko izpostavlja. No, včasih pa naredi izjemo, tako kot jo je tokrat, in se je pred objektiv postavila v družbi svojega sina. Njen Luka je zdaj že postaven mladenič, ki je izjemno podoben svoji lepi mami.

Katarina Čas je pokazala, kako je treba nositi skinny jeans v letu 2022: Njena eleganca je osupljiva!

Prisrčen prizor je sicer objavila Marjetka Vovk, priložnost pa je njena nova pesem, ki jo predstavlja prav danes. Oboževalce je malce "podražila" in razkrila prizore iz videospota, v katerem nastopata tudi Nina in njen sin.

Zagotovo je bilo njihovo sodelovanje odlična izkušnja za vse tri, marsikdo pa se ob tem sprašuje, ali bo Luka šel po maminih stopinjah. No, mladenič zagotovo ima močno umetniško žilico, saj je že v osnovni šoli začel obiskovati slikarsko šolo. Čas bo pokazal, na katero pot ga bo zaneslo, a ob tem bo zagotovo imel vso podporo svojih staršev, ki mu bodo ves čas stali ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)