To je srčni izbranec lepe voditeljice na POP TV, kaj nista sanjski par

Tara Zupančič in njen lovilec sanj. Sama pa zna sanje prenesti tudi v resničnost. (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
7. 4. 2021

Voditeljica Tara Zupančič je že nekaj časa srečna v objemu glasbenika Matevža Šaleharja.

Nekoč je ljubila Jana Plestenjaka, nato je bila srečna v objemu Tomija Megliča, zdaj pa je njeno srce ukradel glasbenik Matevž Šalehar.

Lepa Tara Zupančič, ki je nekoč vodila oddajo Zvezde plešejo, je že nekaj časa srečna v objemu novega srčnega izbranca. Zdi se, da so ji usojeni glasbeniki in da brez njih nikakor ne more.

Z Matevžem pa ju veže tudi ljubezen do motorjev. "Ko sem prišla v Šaleharjevo družino, pa sem videla, da si poleg drugih stvari z Matevžem deliva tudi ljubezen do motorjev. Toda nisem hotela biti več sopotnica, postalo mi je dolgočasno, želela sem biti sama svoj šef in voznik. Vpisala sem se v avtošolo in začela se je moja samostojna motoristična avantura. Desetega avgusta lani, dva dni po mojem dvaintridesetem rojstnem dnevu, sem naredila izpit, nato pa šla v avto salon in si kupila svoj prvi motor. Bilo je neverjetno! Tudi moj inštruktor vožnje je dejal, da ni lepšega kot videti motor, na njem pa žensko, ki ji izpod čelade kuka kitka las," je za Svet24 povedala lepa Tara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dagi (@anzelanguspetrovic)