To je stanovanje Iris Mulej v Budvi

Iris Mulej s hčerkico Isabello uživa v prelepem razgledu ... (foto: Facebook Iris Mulej) Facebook Iris Mulej
31. 1. 2017

Lepa Iris Mulej je že vse, odkar je postala mamica mali Isabelli v središču pozornosti slovenskih medijev. In tudi tokrat ni nič drugače, saj smo pod drobnogled tokrat vzeli njeno prelepo luksuzno stanovanje v Budvi.

Iris s svojimi oboževalci na družabnih omrežjih kot sta Instagram in Facebook namreč velikokrat deli kakšen utrinek iz svojega življenja.

Tako, smo v preteklih tednih bili deležni nekaterih objav iz njenega prelepega stanovanja v Budvi, z razprostranim pogledom na morje, velikimi okni in svetlimi prostori, opremljenih s pohištvom v beli in barvi svetlega lesa. 

Iris je s partnerjem svoj dom namreč našla v prelepem stanovanjskem kompleksu Dukley tik ob morju, kot nam je povedala, pa s tem, da živi stran od družine in prijateljev v Sloveniji, nima posebnih problemov. "Jaz sem navajena potovati in biti mesece stran od mojih najdražjih, sploh pa Črna gora zame ni tako daleč. Nekaterim se zdi to veliko, meni pa je to blizu," nam je povedala v enem od intervjujev, kako lepotica tudi v teh dneh uživa v Črni gori, pa se prepričajte v fotogaleriji.