To je verjetno daleč najbolj temna napoved Babe Vange in lahko nas je strah

23. 10. 2022
Deli
To je verjetno daleč najbolj temna napoved Babe Vange in lahko nas je strah (foto: Profimedia)
Profimedia

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga s svojimi napovedmi še dan danes dviguje veliko prahu, v teh dneh pa se zdi najbolj srhljiva tista, ki jo je izrekla leta 1979, ko se je z njo srečal pisatelj Valentin Sidorov.

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga je napovedala številne strah vzbujajoče napovedi in nekatere med njimi so se tudi že uresničile, v teh dneh, ko so grožnje z jedrskim napadom verjetnejše kot kdajkoli prej, pa so se mnogi spomnili na njeno napoved iz leta 1979, ki v mnogih sproža nelagodnje.

Na srečanju s pisateljem Valentinom Sidorovom je tako spregovorila tudi o ruskem predsedniku Vladimirju Putinu in mu napovedala tisto, kar si v teh dneh tudi sam najbolj želi. "Vse se bo stopilo kot led, samo eden bo ostal nedotaknjen. Vladimirjeva slava, slava Rusije. Preveč je bilo žrtvovanega. Nihče ne more ustaviti Rusije. Vse bo odstranila s svoje poti in postala gospodarica sveta," je takrat dejala.

Mnogi v tem že vidijo srhljiv razplet vojne v Ukrajini, ki tam divja že mesece in se zdi, da se ne bo nikoli končala.

S tem je napovedala, da bo Rusija postala svetovna velesila, po njenih napovedih, da bi morala Evropa že pred leti doživeti popolno uničenje, a se to na srečo ni zgodilo, zato nekateri že dlje časa sumijo, da njene napovedi niti niso avtentične in da je morda vse skupaj izmišljeno.

Baba Vanga je oslepela, ko je imela 20 let, takrat pa se je pri njej pojavil tudi dar jasnovdinosti in sposobnost zdravljenja ljudi. 

Preberite še: To je srčni izbranec Darje Zgonc, ki jo tolaži v teh težkih časih, ko ji nagaja zdravje

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave