To je verjetno najlepša modna kombinacija, kar jih je to leto oblekla Rebeka Dremelj

To je verjetno najlepša modna kombinacija, kar jih je to leto oblekla Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
16. 4. 2021

Pevka Rebeka Dremelj se je nedavno udeležila snemanja oddaje V petek zvečer na nacionalni televiziji, kjer je blestela v lepi modni kombinaciji.

V zadnjem času imajo glasbeniki le redko priložnost, da lahko stojijo na odru in delajo tisto, kar najbolj pogrešajo - nastopajo. Rebeka Dremelj se je nedavno mudila na snemanju oddaje V petek zvečer, ki jo lahko spremljate na nacionalni televiziji in videti je bila odlično.

"Tole si je zame zamislila Jerneja, da oblečem za snemanje oddaje V petek zvečer . Lep suknjič, a ne?" je svoje sledilce na svojem Instagram profilu spraševala Rebeka Dremelj.

Čudovita modna kombinacija ji je odlično pristajala in verjetno so se mnogi strinjali, da je daleč najlepša, kar smo jih pri njej videli v zadnjem času. Seveda pa je tudi res, da Rebeko v zadnjem času le redko vidimo nastopati, saj koronavirus že več kot leto dni kroji naš vsakdan, zato je vsaka priložnost, ko glasbeniki lahko stopijo na oder še toliko bolj dragocena in obenem lepa priložnost, da kakšno čudovito modno kombinacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)