To je zelo prestižna modna znamka, ki jo ves čas nosi Tina Gaber in mnogi ji še kako zvidajo

To je zelo prestižna modna znamka, ki jo ves čas nosi Tina Gaber in mnogi ji še kako zvidajo (foto: Bobo) Bobo
25. 5. 2023

Srčna izbranka predsednika vlade Roberta Goloba, Tina Gaber, je na vsakem javnem dogodku do potankosti urejena in seveda mnoge zanima, kaj vse se skriva v njeni garderobni omari.

Manekenka Tina Gaber ne skriva, da je bila vedno rada od glave do pete urejena in da je takšna tudi zdaj, ko je že nekaj časa v objemu predsednika vlade Roberta Goloba. Zdaj seveda še toliko bolj pazi na svoj stil, saj se zaveda, da je na vsakem javnem dogodku še toliko bolj na očeh javnosti.

Mnoge je do zdaj navdušila s svojo večno eleganco, seveda pa tudi s svojo postavo, saj je jasno, da bi Tini pristajala prav vsaka obleka, saj je njena postava naravnost delana za modne brvi. Seveda pa mnoge zanima, kdo Tino oblači za javne dogodke, saj je jasno, da gre za prestižno modno znamko, vsaka njena kreacija pa je nekaj posebnega.

Zdaj ja jasno, da za njeno večno eleganco skrbi domača modna oblikovala Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, ki sicer ustvarja pod prestižno blagovno znamko The Lie by JPZ. Prav gotov jih ni malo, ki bi z veseljem njene obleke videle v svojih garderobnih omarah, a nimajo takšne sreče kot jo ima Tina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Mnogi seveda že komaj čakajo nove javne dogodke, da bodo lahko videli njene nove modne izbire, že zdaj pa je jasno, da bodo edinstvene in prav gotovo nekaj posebnega, saj se ve, da Tina drugače enostavno ne zna.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.