V zakonu Nataše Pirc Musar je takole, sama je razkrila podrobnost, ki daje za misliti

10. 11. 2023
Deli

Njun odnos je res zelo lep, zavedata pa se enega dejstva ... Romantiko je treba ohranjati, za to pa obstaja veliko načinov.

1 / 2
Žiga Živulović jr./BOBO

Že pred časom so se kolegi s portala Metropolitan.si odpravili na klepet k naši predsednici Nataši Pirc Musar. Povabila jih je k sebi, ob tem pa je razkrila podrobnosti življenja v zakonu. Poročena je z Alešem Musarjem in odlično se razumeta. V zakonu sta že 24 let, kar vsekakor ni malo. Sama je povedala, da se ob obletnici odpravita na večerjo v Arboretum - to je lokacija, kjer sta tudi stopila v zakonski stan. In kakšna je skrivnost tako uspešnega in lepega zakona? "Vedno se potrudi. Pa ne samo za rojstni dan ... vsakodnevno mi odpira vrata, nosi kovček, te majhne pozornosti," je še zaupala, vendar obstaja ena stvar, ki jo skoraj vedno čaka, ko se vrne iz službe. Gre za ... (berite dalje)

BONUS VIDEO: Pogovor z Nino Osenar Kontrec: "Šele po treh sezonah Big Brotherja so mi rekli televizijska voditeljica in ne starleta"

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem