TO krilo, ki ga nosi Mojca Mavec, je trendovski kos sezone, v njem je čudovita, barve pa so noro lepe

TO krilo, ki ga nosi Mojca Mavec, je trendovski kos sezone, v njem je čudovita, barve pa so noro lepe (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 11. 2021

Simpatična voditeljica v zadnjem času navdušuje z modnimi in trendovskimi kosi, v katerih njena krhka lepota še bolj pride do izraza.

Zdi se, da je Mojci Mavec jesen pisana na kožo, saj so prav jesenske barve tiste, ki ji odlično pristojijo. Tako bi vsaj lahko rekli, če sodimo po čudovitem krilu, ki ga je izbrala zase.

Ana Klašnja pokazala avto, ki jo je čisto navdušil, samo poglejte si tega jeklenega konjička

Gre za plisirano in dolgo krilo, potiskano z barvami jeseni - odtenki rjave, zelene, pa še malce večne črne in bele je vmes. Nevsakdanje krilo je kombinirala s preprosto majčko v beli barvi, okrasila pa ga je še s črnim pasom. Videti je čudovito in mladostno, očitno je, da se v tej kreaciji počuti odlično in jo z veseljem nosi.

Tudi njeni sledilci na družbenem omrežju so opazili, da ji krilo nadvse pristoji in so takoj pohvalili njen videz. Mojca je zagotovo med ženskami, ki ne kažejo svojih let in so videti vsaj desetletje mlajše, se vam ne zdi?

Prikupna voditeljica ostaja modni navdih za številne dame, ki jim je njen izčiščeni slog pisan na kožo. Zagotovo bo kmalu spet presenetila s kakšno kreacijo, ki bi si jo marsikatera želela imeti v omari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)