To lepotico v cilju vedno močno objema Primož Roglič

To lepotico v cilju vedno močno objema Primož Roglič (foto: POP TV) POP TV
4. 9. 2020

Uspešen slovenski kolesar Primož Roglič ima na cilju vedno lepo družbo.

Srce kolesarja Primoža Rogliča je že pred leti osvojila lepa Hočanka Lora Klinc, ki je našega kolesarskega asa spoznala še v času, ko je bil smučarski skakalec. Takrat še nista bila par, a sta že takrat veliko prostega časa preživljala skupaj, iskrica pa je med njima preskočila šele pred leti, ko je Primož že kolesaril. 
 
"Ko je bil skakalec, je ful malo jedel in bil posledično ves čas siten, ko je postal kolesar, pa je, se mi zdi, res našel nekaj, v čemer uživa, in zaradi tega je tudi bolj, kako bi rekla, svetel, prijeten," je pred časom Lora povedala za Nedelo. 

Lora svojega Primoža spremlja na vsaki dirki in zanj navija v cilju, kjer se vedno strastno poljubita in objameta. Loro vedno skrbi, da se mu bo kaj zgodilo in da se morda ne bo vrnil s treninga, ker se mu bo pripetila kakšna nesreča. To je verjetno povsem normalno in verjetno se s takšnimi občutki soočajo številna dekleta profesionalnih kolesarjev in ostalih profesionalnih športnikov. Vsekakor sta zelo par, ki sta svojo ljubezen pred časom kronala še z rojstvom sina, na katerega je kolesar še kako ponosen.