To pa je prava modna revija, Hajdi Korošec je navdušila v izbranih kosih in tudi v kopalkah, njene noge so neskončno dolge

To pa je prava modna revija, Hajdi Korošec je navdušila v izbranih kosih in tudi v kopalkah, njene noge so neskončno dolge (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
28. 7. 2021

Trenutno se s svojo družino mudi na križarjenju, a tudi na počitnicah ne pozabi na urejenost.

Lahko bi rekli, da je Hajdi Korošec Jazbinšek vedno urejena kot iz škatlice, tako da ne čudi dejstvo, da njeni sledilci nestrpno čakajo nove objave na družbenem omrežju. Uspešna podjetnica, vplivnica in mamica pa jim z veseljem ustreže in pokaže, da je kljub številnim obveznostim, ki jih ima, s pravimi kosi oblačil mogoče ustvariti modno pravljico.

Za to sezono je izbrala nekaj efektivnih kosov, ki jih je možno kombinirati na več načinov. Na prvi sliki je v kratki jeans obleki, h kateri je obula bele superge z rdečimi črtami. Videti je mladostna in živahna, očitno je, da ji je jeans pisan na kožo.

Na drugi jo lahko občudujemo v nevsakdanjih dvodelnih kopalkah z maskirnim vzorcem, ki na vsaki plaži brez dvoma pritegnejo mnoge poglede - še posebej, ker je njena postava brezhibna. Njen tretji outfit tvorijo kratke hlačke v beli barvi, ki jih je kombinirala s preprosto rdečo majčko (slike si ogledate s klikom na desno puščico).

Zagotovo je s svojim izborom marsikomu ponudila zamisel, kako dopolniti svojo poletno garderobo in biti v trendu, zato se res gre zgledovati po njej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)