To pa je presenečenje: Saša Lendero mirno priznala, da je to naredila šele drugič v življenju, tega si ne bi mislili

To pa je presenečenje: Saša Lendero mirno priznala, da je to naredila šele drugič v življenju, tega si ne bi mislili (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
18. 4. 2022

Naša priljubljena pevka je znana kot iskrena oseba.

Saša Lendero ne skriva svojih misli in čustev, pogosto jih deli tudi s svojimi oboževalci. A tokrat je malce presenetila: vemo, da se v kuhinji odlično znajde in da svoje domače rada preseneti s kakšno dobroto. No, med njimi pa ni orehove potice, saj je ne peče pogosto. Prostodušno je priznala, da jo je tokrat naredila drugič v življenju.

"Potička mora biti za praznike, so pri Mihovih starših sklenili v en glas. Pečem jo drugič v življenju, ampak res uživam. 😍 V tolažbo vsem, ki se vam je peka že kdaj ponesrečila, pa moram priznati, da mi je v kotu mize spregledana ostala skledica s snegom iz beljakov 🤪, ki bi jih morala vmešati v nadev. Seveda sem to ugotovila, ko sem potičko že zvila 🙈. Srčno upam, da bo vseeno okusna, pa čeprav se bo nadev verjetno drobil," je ob prikupnem prizoru zapisala Saša.

Očitno se je med pripravo potice prav lepo zabavala, saj je nasmejana in videti je zelo sproščena. Mi niti malo ne dvomimo: kljub temu, da je pozabila dodati beljake, smo prepričani, da je bila njena sladica odlična in da je zelo hitro izginila s praznično obložene mize. Bravo, Saša! Prava mojstrica si, saj priprava orehove potice res ni mačji kašelj!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)