To pa je prizor, ki dvigne pritisk: Hajdi Korošec pokazala svoje gole, dolge noge in z njimi navdušila številne!

To pa je prizor, ki dvigne pritisk: Hajdi Korošec pokazala svoje gole, dolge noge in z njimi navdušila številne! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
11. 1. 2021

Postavna mamica in podjetnica je res lahko ponosna na svoje telo, saj je še vedno vitka in gibčna.

Tokrat je Hajdi svoje sledilce navdušila s fotografijo, na kateri so v prvem planu njene vrtoglavo dolge in čvrste noge - objavila je namreč selfie iz svoje spalnice, na kateri jo lahko občudujemo v belem bodyju ter ob tem zapisala: "Nedelja. Da malo dvignem algoritem."

S tem je marsikoga navdušila, saj je prejela veliko všečkov in pohval na račun svojega videza. Ob dveh živahih sinovih, Evanu in Danteju, vseh družinskih ter poslovnih obveznostih zagotovo ni mačji kašelj poskrbeti še za svoje dobro počutje, a Hajdi očitno to gre odlično od rok. Vedno je do potankosti urejena, uspeva jih ohranjati mladosten videz in vitalnost.

Očitno je tudi, da je njena družinica zelo povezana in da ji je 11 let mlajši soprog Urban v veliko oporo, ko gre za obveznosti. Skupaj vodita podjetje, ki se ukvarja s prodajo otroške opreme in dodatkov, pri tem pa sta zelo uspešna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo