To pa je prizor pa pol, takih kopalk še ni oblekla: POP TV-jeva voditeljica je v njih prava bomba, poglejte ta trebušček!

To pa je prizor pa pol, takih kopalk še ni oblekla: POP TV-jeva voditeljica je v njih prava bomba, poglejte ta trebušček! (foto: Katja Žagar) Katja Žagar
11. 8. 2021

Pri nekaterih damah njihov seksapil ni očiten na prvo žogo.

Tara Zupančič zagotovo spada v družbo takih dam, saj vedno z dobro mero okusa pokaže svojo malce nagajivo in seksi plat. POP TV-jeva voditeljica, nad katero smo se navduševali v šovu Zvezde plešejo, je navdušena ljubiteljica jeklenih konjičkov, pogosto se slika tudi v družbi svojega motorja.

"Midve danes praznujeva🎉 1 leto sva že skupaj. Tole je bilo enih lepših in svobodnejših zadevic, ki sem si jih lani “podarila” za rojstni dan 🤍 Hvala Hondica, ker me furaš, odkrivaš obzorja, me učiš dozivljat 4. dimenzijo in vsakič znova daš vedet, da je zivljenje krasno, če si ga upamo zivet🙏🏻 p.s. Ne vozim se takole oblecena, tko je samo, kadar me iz plaze “nagonjo” premaknit motor," je v šaljivem slogu zapisala Tara.

Bele kopalke, ki jih je ob tem nosila, so marsikomu padle v oči zaradi nevsakdanjega spodnjega dela, ki izpostavi trebušček. Njej ta model izjemno lepo pristoji, saj ima ravni trebušček brez trohice maščobe, vitek pas in dolge ter čvrste noge. Moramo priznati, da je ob prizorih, ki jih je objavila, težko ostati ravnodušen in marsikomu je ob pogledu na tako oblečeno Taro postalo malce vroče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)