To pa je prizor! Tanja Ribič v družbi pravega lepotca, navdušenje sta požela oba

To pa je prizor! Tanja Ribič v družbi pravega lepotca, navdušenje sta požela oba (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
25. 3. 2021

Videti sta izjemno sproščena, medtem ko uživata v sproščenem večeru za domačimi štirimi stenami.

Naša priljubljena igralka Tanja Ribič skupaj z vsemi člani družine velja za veliko ljubiteljico živali, zato ni nič nenavadnega, da jim družbo dela kar nekaj hišnih ljubljenčkov, med njimi tudi nadvse prikupen muc, ki se sprošča ob svoji lastnici.

Tanja je namreč objavila sliko, na kateri je v družbi simpatičnega štirinožca, oba pa sta videti izjemno lepo. V angleščini je zapisala, da oba nosita svilo in enak odtenek sive barve. Tanja je oblečena v izjemno lepo pižamo, muc pa ima svilnato mehko sivo dlako.

Očitno je, da se imata lepo in uživata v družbi drug drugega. Ja, v takih sproščenih trenutkih je vsekakor treba uživati, saj so med napornimi delovnimi dnevi prava oaza miru.

Sicer pa je Tanja zadnje dni nadvse zadovoljna s svojimi poklicnimi uspehi, saj si je bilo mogoče pred kratkim na Netflixu ogledati premiero serije z naslovom Zero Chill, v kateri igra tudi ona. Dobila je številne pozitivne odzive, saj si je serijo ogledalo zavidanja vredno število gledalcev. No, zdaj pa je očitno na vrsti malce počitka, ki si ga je povsem upravičeno privoščila - v nadvse odlični družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Priporočamo