To pa je redek prizor: Jasna Kuljaj pokazala svojega postavnega partnerja, poglejte si, kako prisrčna družinica so

To pa je redek prizor: Jasna Kuljaj pokazala svojega postavnega partnerja, poglejte si, kako prisrčna družinica so (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
27. 6. 2022

Svojega družinskega življenja ne razkriva prav pogosto, a včasih le pokaže kakšen prisrčen prizor in z njimi razveseli svoje oboževalce.

Voditeljica Jasna Kuljaj je že vrsto let srečna v zvezi s Sašo Lalovićem, postavnim nekdanjim nogometašem, ki je zdaj trener. Imata hčerkico Anastazijo, in še sama ne moreta verjeti, kako hitro odrašča. Pred kratkim so se, tako kot za druge slovenske šolarje, za Jasnino hčerko začele počitnice, ta dan pa je sama obeležila tudi na družbenem omrežju.

Urška Klakočar Zupančič odkrito o težkem zdravstvenem stanju sina, ki jo je zaznamovalo

"Še včeraj prvi šolski dan prvega razreda, danes že zaključna prireditev! In lepo je srečati tudi svoje nekdanje učitelje, ki so nam dali dobro popotnico! Res sem bila vesela moje učiteljice angleščine Jadranke, ki je bila stroga, ampak glej, angleško smo pa znali (oz. še znamo)," je zapisala na Facebooku in objavila fotografijo, na kateri je v družbi partnerja in hčerke.

Vsekakor so prisrčna družinica, v njihovem domu pa vlada veliko razumevanja in ljubezni. Anastazija je zagotovo vesela počitnic in dejstva, da bodo vsi trije del počitnic preživeli skupaj. Ta čas bodo znali lepo izkoristiti, preden spet pride delovna jesen.