To pa so dame in pol: Renata Bohinc v družbi hčerk je prizor treh lepotic na kupu!

To pa so dame in pol: Renata Bohinc v družbi hčerk je prizor treh lepotic na kupu! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 7. 2021

Ob pogledu na te tri lepotice je marsikdo samo zavzdihnil ...

Nekdanja manekenka Renata Bohinc je naravna lepotica, njeni hčerki pa sta svoji postavni mamici še kako podobni. To je jasno razvidno s slike, ki jo je Renata objavila na družbenem omrežju in na kateri je v družbi svojih hčerk, Gaje in Stelle. Sicer imata s Primožem Peterko še sina Maja, ki pa tokrat manjka.

Obe mladenki sta res postavni in čedni, trenutno se še šolata in zaenkrat nič ne kaže, da bi se podajali po maminih manekenskih stopinjah. A bi se lahko mirno odločili za ta korak in se preizkusili v svetu mode, če bi le želeli. Njuna mama bi jima zagotovo stala ob strani s svojimi nasveti in izkušnjami, ki si jih je pridobila med aktivno manekensko kariero.

Lepo je videti, da so vse tri dolgolase lepotice nasmejane in očitno je, da uživajo v skupnem druženju. Verjetno bodo vsaj del počitnic preživele skupaj in si nabirale moči za delovno obarvano jesen. V poletnem času pa je zaželeno malce "izpreči" in si spočiti, kar bodo te tri postavne dame zagotovo naredile. Upamo, da bo Renata svoje oboževalce razveselila s še kakšnim podobnim prizorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc🌼 (@bohincrenata)

Priporočamo