To pa so mišice! Kdo bi rekel, da ima na videz krhka Ana Klašnja tolikšno moč - to je vidno, ko je v kopalkah

To pa so mišice! Kdo bi rekel, da ima na videz krhka Ana Klašnja tolikšno moč - to je vidno, ko je v kopalkah (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
14. 7. 2021

Balerina in žirantka iz šova Slovenija ima talent je neverjetno postavna dama.

To pride še najbolj do izraza prav poleti, ko Ana Klašnja pokaže svoje izklesano telo v kopalkah. Trenutno se mudi nekje v morju, kjer uživa v družbi svojih najbližjih, a ob tem ne pozabi na oboževalce - te rada razveseli z lepimi prizori, ujetimi v fotografski objektiv.

Tokrat je pozirala na plaži, v družbi penečih se morskih valov in v dvodelnih kopalkah, ki izpostavijo njen mišičast trebušček in vitko telo z oblinami na pravih mestih. Vse to je rezultat trdega dela in napornih treningov, s pomočjo katerih se pripravlja na svoje baletne odre v predstavah, v katerih redno blesti. Polged na postavno Ano vedno razveseli, saj s svojim pozitivnim odnosom do življenja in dela marsikomu daje vzpodbudo, da vztraja na svoji poti, tako kot vztraja ona.

Lepa balerina ima z Miho Krušičem sinčka Jašo, za katerega je že pred časom v enem od intervjujev dejala, da je kar dobra mešanica njiju obeh. V poletnih dneh si družinica vzame oddih in si nabere novih moči za delovno jesen, saj ima vsak od njih svoje obveznosti. Ker to dobro vedo, vsak skupni trenutek izkoristijo do maksimuma in se imajo nadvse lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)