To po razhodu z ženo Majo dela Goran Dragić in tukaj ga je mogoče videti

To po razhodu z ženo Majo dela Goran Dragić in tukaj ga je mogoče videti (foto: Profimedia) Profimedia
3. 9. 2021

V teh dneh je kot strela z jasnega udarila novica, da se po osmih letih zakona ločuje slovenski košarkar Goran Dragić. O tem se sicer šušlja že vse od njegovega prihoda v Slovenijo, na Instagramu pa že nekaj časa več ne sledi svoji ženi Maji.

Mnogi še vedno ne morejo verjeti, da je zakona Gorana Dragića konec, saj se je vedno zdelo, da slovenski košarkarski as živi mirno družinsko življenje, ki je kos prav vsaki prepreki in da kaj takšnega enostavno ni mogoče.

V vsakem zakonu so vzponi in padci in tudi Goranov kot kaže ni nobena izjema. "Samski" naj bi bil že vse od prihoda v Slovenijo, a se je to razvedelo šele sedaj, ko se na vseh družabnih dogodkih pojavlja sam in ko na Instagramu ne sledi več ženi Maji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

In kaj trenutno dela Goran Dragić? Nedavno se je udeležil koncerta Magnifica, kjer se je s pevcem tudi slikal, redno zahaja tudi v fitnes, kjer naporno trenira za novo sezono lige NBA. Prav tako pa se je nedavno pojavil tudi na koncertu Vlada Kreslina na Festivalu Ljubljana, kjer so ga ujeli v družbi samega župana Zorana Jankovića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Za zdaj še ni jasno, kako si bosta Maja in Goran razdelila premoženje, ki sta ga ustvarila v zakonu, že zdaj pa je jasno, da gre za vrtoglave vsote, saj je Goran z ekipo Miami Heat leta 2015 sklenil pogodbo v višini 86 milijonov dolarjev (77,8 milijona evrov). K temu znesku pa je potrebno dodati še sponzorske pogodbe in ostale zaslužke našega asa, zato je jasno, da bo ločitev vse prej kot lahka. V navadi je, da športniki svetovnega kova podpišejo predporočne pogodbe, zanimivo pa bo vedeti, če je kaj takšnega podpisal tudi Dragić in si s tem olajšal morebitni črni scenarij, ki ga čaka v prihodnje.