To se na POP TV dogaja po smrti Roberta Erjavca in takšno potezo je potegnilo vodstvo

2. 11. 2023
Deli
To se na POP TV dogaja po smrti Roberta Erjavca in takšno potezo je potegnilo vodstvo (foto: POP TV)
POP TV

To so na POP TV naredili po smrti Roberta Erjavca in mnogi priznavajo, da mu ne bo lahko.

Voditeljice 24UR VREME po tragični usodi Roberta Erjavca dobivajo novo moško moč. Pred kamere bo stopil še Aleš Satler, ki pri prognostični napovedi vremena na POP TV sodeluje že več kot desetletje. Aleš je bil sicer dober Erjavčev prijatelj, dojemal ga je kot vzornika, zaveznika, kot kreativnega človeka, ki je rad pomagal tudi takrat, ko ni bil na urniku. Delila sta si tudi strast do gobarjenja. Aleš ne želi reči, da stopa v njegove čevlje, Robi, pravi, je bil samo eden. Se pa novega izziva veseli. 

Kraljica Letizia je danes takole koščena, mnogi so zaskrbljeni za njeno zdravje

"Skušal bom iti svojo pot, a zdaj ko vadim v studiu, šele cenim in opažam, kako dobro se je Robi gibal, razlagal ... Mi je v čast po eni strani, po drugi strani pa čutim veliko odgovornost," pravi Satler.

POP TV

Aleš je študiral meteorlogijo na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, vremensko dogajanje ga je zanimalo že kot otroka, najbolj sta mu všeč sneg in mraz, ne mara pa vetra. 

Vseeno s polnimi jadri in veseljem nadgrajuje svojo vremensko funkcijo na Pro Plus in prav danes, 2. novembra premierno prvič vodi 24UR VREME ob 18.50 na POP TV.

Bonus video: Ob skodelici kave se nam je v čisto sveži epizodi pridružila Ana Praznik.

 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan