To se je že nekaj časa govorilo o ženi Blaža Švaba, a je videti, da je vse laž!

23. 3. 2023
Deli
To se je že nekaj časa govorilo o ženi Blaža Švaba, a je videti, da je vse laž! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Glasbenik Blaž Švab svojo zasebnost skrbno skriva, zato je še toliko več zanimanja zanj, predvsem pa vse zanima, če je ta lepotica zares njegova žena.

Pevka in voditeljica Martina Švab je že vajena, da številni mislijo, da je žena glasbenika Blaža Švaba, saj imata isti priimek in zato mnogi mislijo, da sta mož in žena. No, resnica je nekoliko drugačna, a sta vseeno z glasbenikom kar tesno povezana, saj je Martina vseeno njegova družinska članica.

"Ah, ja, sestra in žena in še kaj … (smeh) Vedno se temu nasmejim, nikoli se ne obremenjujem s temi vprašanji in mi tudi nikoli niso odveč. Ampak ugibanj je konec. Svakinja, svakinja sem," je razkrila za časopis Novice Svet24. Martina je žena Blaževega brata, Mihe Švaba, z njim pa ima tudi družino, sta namreč ponosna starša dveh sončkov.

No, morda pa bo zdaj ugibanj konec in bo imela Martina le malo več miru, saj verjetno ni najbolj enostavno vedno in ves čas pojasnjevati enih in istih stvari.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

Vabimo vas, da si pogledate še spodnji podcast.

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.