TO si je privoščila Zala Djuric, marsikdo bi zagotovo hotel biti v njeni noro zapeljivi družbi (fantastična je!)

21. 11. 2022
Deli
TO si je privoščila Zala Djuric, marsikdo bi zagotovo hotel biti v njeni noro zapeljivi družbi (fantastična je!) (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Pri nas se temperature ozračja počasi nižajo, a v nekaterih koncih sveta je - poletje.

To dobro ve tudi mlada igralka Zala Djuric, ki si je privoščila malce "pobega" oziroma oddih. Pri tem ni pozabila na svoje zveste oboževalce in jih je razveselila s čudovitimi prizori narave, peščenih plaž in morja.

Opa, žena Denisa Avdića bo po novem počela TOLE, marsikdo je presenečen, ta položaj res ni mačji kašelj!

Med drugim je obiskala Trinidad in ob prizorih, ki jemljejo dih, malce v hecu in malce zares vprašala: "Kdo bo obvestil mojega agenta, da se selim na Trinidad?" Priznamo, da ji mi verjamemo, da bi najraje ostala sredi tega raja, kjer - kot je pokazala - uživa na neskončnih peščenih plažah, v sproščenih večerih in poletnih, lahkotnih oblekah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Na Kubi si je privoščila še izlet z avtom, in očitno je odkrila čudovit tolmunček, v katerem je poiskala osvežitev. Zala v belih kopalkah v tirkizno modri vodi je prizor, ki je navdušil številne (sliko si lahko ogledate, če podrsate desno).

Mirjam Poterbin je k sebi stisnila osebo, ki ji pomeni ogromno, samo poglejte ta čustven prizor

Zagotovo se marsikdo sprašuje, kdo ji dela družbo, a igralka je očitno sklenila, da bo to zadržala zase. Ima se nadvse lepo, in to je vse, kar šteje. Na počitnicah si bo pošteno oddahnila in si nabrala moči za prihodnje projekte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)