To si o skupni fotografiji Saše Lendero in Mihe Hercoga mislijo znani Slovenci! Tukaj so podrobnosti!

31. 3. 2023
Deli
To si o skupni fotografiji Saše Lendero in Mihe Hercoga mislijo znani Slovenci! Tukaj so podrobnosti! (foto: Instagram/Saša Lendero)
Instagram/Saša Lendero

Pevka Saša Lendero je nedavno povedala, da je največji ločitveni vihar že mimo in da sta z Miho Hercogom zakopala bojno sekiro in sta spet prijatelja.

Saša Lendero in Miha Hercog sta v začetku leta mnoge močno presnetila, ko sta delila novico, da se po več kot 20 letih razhajata in da je njune ljubezenske pravljice konec. Mnogi niso želeli verjeti, da je temu res tako in novica je takrat močno šokirala slovensko javnost.

A zdaj, ko se je prva ločitvena nevihta že malo polegla in je najhujši vihar mimo, sta Saša in Miha objavila skupno fotografijo in tako vsem pokazala, da sta tudi po razhodu ostala v dobrih odnosih in da ostajata prijatelja. S to potezo sta mnoge močno navdušila in zdi se, da je bilo tako tudi pri znanih Slovencih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Takoj po objavi so se že oglasili tudi znani Slovenci in Tomaž Mihelič je ganljivo zapisal: "Modro, odraslo, zrelo, spoštljivo, odgovorno in z egom pod kontrolo! Čestitke in lep zgled za vse nas❤️."

S srci so se javile tudi Alenka Kesar, Manca Špik, Maja Založnik, ki so tako pokazale, da so navdušene nad njuno potezo, ki se zdi zelo odrasla in takšna, da bo mnogim v navdih.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."