To so finalisti mistra Slovenije 2015

12. 5. 2015
Deli

Deseterica postavnih mladeničev, ki si je priborila finalni nastop, je bila pred novo preizkušnjo.

Miha Repinc
Miha Ratajc
Matjaž Mavri Boncelj
Matjaž Lesjak
Matija Peklaj
Klemen Orter
Axel Luxa
Andraž Logar

Tokrat so se izklesani lepotci iz vseh koncev naše dežele zbrali v ljubljanskem Zoom Zoom studiu, kjer so nastajale nove fotografije.

Delo umetnice ličenja Barbare Fartek in fotografinje Ane Gregorič je bilo še nekoliko bolj zanimivo kot sicer, saj se je studio prelevil v pravo delavno okolje, kjer ni manjkalo zelenih in rjavih pack po tleh, stolih in kljukah od vrat, pa tudi garderoba udeleženih je bila vse prej kot čista. Fantje so se namreč prelevili v prave borce, ki so se spopadli z maskami in pilingi za telo. Po besedah fotografinje Ane pa se lepota fantov tokrat na fotoaparatu še bolj odrazila tudi zaradi sproščenosti. 

»Opazi se razlika med prvim in tokratnim fotografiranjem. Fantje so občutno bolj prepričljivi pred objektivom. Čeprav je bila njihova naloga zahtevna, so se izkazali in še bolj otežili delo tistih, ki jih bodo ocenili.« Fotografiranje je potekalo kar 7 ur, ekipa pa je ob uspešnem zaključku nazdravila s penino.

Kdo bo prvi super-finalist?

Uradne fotografije finalistov bodo usodne za enega kandidata. Na uradni facebook strani projekta misterslovenia.com je namreč že sproženo glasovanje publike. Zmagovalec bo za nagrado prejel vstopnico v super-finale TOP 5, kamor se bo neposredno uvrstil ne glede na vsa ocenjevanja organizacije in žirije. Sicer pa se deseterica lepotcev že naslednji teden odpravlja v Kranjsko Goro, kjer vodo v hotelu Špik bodo potekale dvodnevne priprave na finalni nastop, delavnice, predavanja o poziranju, modelingu in negi telesa ter športne aktivnosti. Finaliste pa bo teden pred finalom dokončno izpilil še koreograf Miha Krušič v Pro dance studiu. Finalni dogodek bo v soboto, 6. junija, v ljubljanskem Cirkusu, ko bo razglašen mister Slovenije 2015.

Foto: Ana Gregorič

Maska in frizura: Barbara Fartek

Lokacija: Zoom Zoom Studio