To so kopalke Marjetke Vovk, ki jih mnogi še vedno ne morejo pozabiti, predvsem v oči bode tale detajl

To so kopalke Marjetke Vovk, ki jih mnogi še vedno ne morejo pozabiti, predvsem v oči bode tale detajl (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
24. 5. 2023

Pevka Marjetka Vovk se redko pokaže v kopalkah, zato so takšni trenutki za njene sledilce seveda še toliko bolj dragoceni.

Pevka Marjetka Vovk ne skriva, da vsako leto komaj čaka, da pride poletje, saj se takrat z družino odpravi na počitnice in si privošči luksuz uživanja v sladkem niču, ki še kako prija po napornih mesecih dela in vsakodnevnih obveznostih. Vsekakor je tudi letos enako in Marjetka že odšteva do dopusta, k se bodo z družino odpravili na morje.

Lani so si za eno od svojih destinacij izbrali Korčulo, kjer je Marjetka pokazala, kakšne kopalke si je izbrala za lansko poletje in mnogim je bila v njih zares noro všeč. Odločila se je za dvodelne rdeče kopalke, ki so bile zares nekaj posebnega in mnogi so ji zavidali, ko so videli, kako zelo popolno postavo ima v njih. Še posebej pa so vsi opazili njene popolne noge, ki so bile kot delane za modne brvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

No, za letos sicer še ne vemo, kakšne bo nosila, se pa seveda nadejamo, da bi tudi letos pokazala svoj izbor, saj je prav gotovo veliko tistih, ki bi si seveda želeli, da bi videli, kakšen bo njen končni izbor. Se bo morda odločila za enodelne ali dvodelne, kakor je bilo recimo lani.

Že zdaj je jasno, da velikih težav ne bo imela, saj ji pristajajo prav vsake, ker vsako leto poletje pričaka v odlični formi, ki je zares občudovanja vredna.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?