To so letošnji tekmovalci oddaje Znan obraz ima svoj glas

To so letošnji tekmovalci oddaje Znan obraz ima svoj glas (foto: POP TV) POP TV
23. 9. 2017

Težko pričakovani šov Znan obraz ima svoj glas se je vrnil na male zaslone. To so tekmovalci, s katerimi se bomo zabavali prihajajočo jesen. 

Voditelj oddaje tudi v tej sezoni ostala Denis Avdić, prav tako v isti zasedbi ostajajo tudi sodniki / žiranti, Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak.

Po tednih špekulacij, so ustvarjalci končno razkrili tudi vlogo Tilna Artača v oddaji, ki bo letos sodeloval pri pripravi novih točk.

LJUBICA ŠPUREJ JAZBINŠEK

Energična voditeljica, novinarka in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodno-zabavni sceni. Ljubezen do glasbe predstavlja njeno največjo strast. Že od nekdaj je želela biti pevka in glede na to, da prihaja iz glasbene družine, kaj drugega ni bilo za pričakovati. Na odru se počuti kot doma in zanimivo bo spremljati, kako dobro se bo znašla v izzivih, ki jih bo pred njo postavil Znan obraz ima svoj glas.

NIKA ZORJAN

Ambiciozna Prekmurka, po izobrazbi učiteljica, vso svojo energijo usmerja v glasbeno ustvarjanje. V šovu Slovenija ima talent je pričela s svojo pevsko zgodbo in jo vse do danes resnično pripeljala v višave. Glasba zanjo predstavlja smisel življenja, od prvega nastopa pri dveh letih in pol, pa vse do trenutka, ko bo nastopila pred celo Slovenijo v raznolikih vlogah. Znan obraz ima svoj glas zanjo predstavlja velik izziv, da se karseda čim bližje približa glasbeniku, ki ga bo imitirala.

ANINA TROBEC

Glasbenica, mentorica klavirja in solo petja, avtorica glasbe in besedil, ter umetnica in performerka. Vsestranskost je Anino popeljala na številne glasbene prireditve in festivale v Evropi in Aziji. Jazz, pop, funk, soul, reggae zasedbe in DJ kolektivi spremljajo Anino na poti njenega ustvarjanja. Glasbo je študirala na Goldsmithss University of London, kjer je nato še 7 let živela in ustvarjala. Za neutrudno Anino sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas predstavlja povsem novo izkušnjo in izziv, v katerem se še ni preizkusila. V imitacijah namreč še posebej uživa.

LEA SIRK

Slovenska pevka zabavne glasbe je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Vrsto let je pela kot spremljevalna vokalistka in bila vidna članica priznanih slovenskih bandov. Sodelovanje v priljubljenih šovih jih ni tuje, saj smo jo lahko spremljali kot pevko šova Zvezde plešejo. Požrtvovalni Lei, sicer tudi učiteljici petja, sodelovanje v spektakularnem šovu pomeni popolnoma nov izziv in novo izkušnjo na področju petja, plesa in igre. Verjame, da bo z nastopi zaznamovala resnično nekaj edinstvenega in nepozabnega.

MARIJAN NOVINA

Prijel se ga je vzdevek slovenski pirat, zaradi izgleda in ekstravagantnosti. Na domači glasbeni sceni ustvarja že več kot 30 let, izdal je že prek 70 svojih pesmi in požel številna priznanja na slovenskih in mednarodnih festivalih. Med ljudmi je izjemno priljubljen, predvsem zaradi močnega karakterja, ki ga bo, kot pravi, znal preleviti v vsakršno imitacijo. Po duši je nepoboljšljiv rocker z rahlo uporniško noto. Komaj čaka, da se prelevi v nekoga povsem drugega.

KLEMEN MRAMOR - CLEMENS

Priljubljeni sinhronizator, pevec in tudi mojster v pripravljanju kulinaričnih specialitet. Simpatičnega študenta medijskih in komunikacijskih študij smo lahko spremljali v oddaji MasterChef Slovenija. Je vztrajen in zasleduje življenjski moto, da je vase treba verjeti. Sodelovanje v šovu je že od nekdaj njegova želja, saj je oddaja vse to, kar je on sam. Glasbenik, igralec, performer. Klemen nam bo zagotovo znal pričarati imitacije, v katerih bomo uživali.

LUKA SEŠEK

Pevec pop glasbe in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih. Mnogi ga poznamo kot sina slavnega radijca Jureta Seška in zagotovo gre pripisati, da je nekaj njegovega glasu podedovanega. Trenutno poje v zasedbi Proper in spremljamo ga lahko v muzikalu Mamma mia, kjer v zboru upodablja Eddija. Nikoli si ni upal pomisliti, da bo lahko del nečesa tako velikega, kot je znameniti šov Znan obraz ima svoj glas. Pravi, da že komaj čaka, da stopi na oder in začne uživati.

MITJA ŠINKOVEC

Izvrsten vokalist, pevec in glasbenik različnih zvrsti; od jazza, popa, rocka do narodno-zabavne glasbe. Spoznali smo ga kot polfinalista Talentov, spremljamo pa ga lahko v mnogih zasedbah kot pevca in instrumentalista. Zelo dobro namreč igra harmoniko. Za izvrstno igranje je bil prav tako nagrajen. Na odru se s svojimi izkušnjami izjemno dobro znajde in prav tako bo tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Osem energičnih karakterjev si bo novo identiteto nadelo pred številnimi gledalkami in gledalci, ki že komaj čakajo, da se oddaja Znan obraz ima svoj glas vrne za televizijske zaslone. Letošnja sezona napoveduje tudi številne izzive, kakšne, pa bo znano že v prvi oddaji.

Priporočamo