To so najbolj glamurozne oprave Darje Gajšek, med njimi pa naravnost izstopa ENA obleka

To so najbolj glamurozne oprave Darje Gajšek, med njimi pa naravnost izstopa ENA obleka (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
18. 11. 2022

Pevka in voditeljica ima lepo postavo, tako da so tudi razne svečane in večerne obleke na njej videti izjemno glamurozno in lepo.

Darja Gajšek, postavna svetlolaska, je v zadnjem času gledalce osvojila ne samo s svojim načinom vodenja in neposrednostjo, ampak tudi z lepimi opravami, v katerih je nastopila na raznih prireditvah in na malih zaslonih.

Tako galmurozne Tine Maze že dolgo nismo videli in ta črna obleka zažiga, tukaj je fotografija

V spomin se je številnim vtisnila, ko je vodila prireditev Slovenska polka in valček, ko je na oder stopila v čudoviti, dolgi in z bleščicami posuti rdeči obleki z globokim izrezom. Njeno oprsje je prišlo lepo do izraza, prav tako kot ozek pas, tako da so številni ostali brez besed. Rdeča je zagotovo barva, ki svetlolaskam, kakršna je Darja, odlično pristoji, saj poživi nežno polt in doda pridih živahnosti. No, v našem uredništvu priznamo, da nam je v tej barvi Darja resnično všeč!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Ta obleka v zamolklo oziroma temno oranžnem odtenku je zagotovo primerna za svečane trenutke, Darja pa v njej naravnost blesti. Zgornji del je fantastičen, z zanimivo oblikovanimi detajli v obliki rož. Obleka je na eno naramnico, tako da so razkrita njena ramena in roke. Ker je že sama obleka dovolj glamurozna, si je k njej omislila preprostejšo pričesko - lase si je poravnala in jih pustila, da ji prosto padajo na ramena. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

To je kombinacija, ki smo si jo še kako dobro zapomnili. Na prvi pogled deluje malce vsakdanje, a je vseeno elegantna in modna. Tudi rožnata barva bluze se ji izjemno lepo poda - živahne barve so tiste, ki njen videz dodatno pomladijo. Plisirano krilo v nežnejšem, pudrastem odtenku predstavlja odličen kontrast. Vse skupaj pa zaokroži njena pričeska - nekaj pramenov si je spela in jih odmaknila z obraza, tako da je v prvem planu lepa polt naše voditeljice. Zagotovo je s temi modnimi izbirami marsikateri dami v navdih, saj zna ponuditi stajlinge, ki so klasični, a hkrati sledijo trendom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)