To so verjetno najbolj zaljubljene fotografije Rosvite Pesek in njenega srčnega izbranca, res sta lep par

To so verjetno najbolj zaljubljene fotografije Rosvite Pesek in njenega srčnega izbranca, res sta lep par (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
17. 3. 2023

Voditeljica Rosvita Pesek in že leta srečna v objemu srčnega izbranca Mitje Ferenca in zdi se, da jim je skupaj zares lepo.

Rosvita Pesek nikoli ne skriva, da obožuje dneve, ko se s svojim Mitjo Ferencom odpravita na lepše ali pa se samo potepata po mestu in skupaj preživita dan.

Na takšne dneve voditeljica rada objavi tudi kakšno skupno fotografijo in tako svojo srečo deli s sledilci in prijatelji na socialnih omrežjih.

Že pred časom sta se preselila v Ljubljano, kjer sedaj uživata v razkošnem stanovanju, ki je le nekaj minut hoda oddaljeno od mestnega središča.

Rosvita in Mitja se rada skupaj odpravita na izlete, v gore ali pa gresta kolesarit, pomembno jima je le to, da sta skupaj in da se lahko pogovorita o vsem tistem, za kar ponavadi ni časa.

Pogled na njune skupne fotografije bo mnogim dobro del, saj je njuno srečo zares lepo videti.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.