To so znane Slovenke v kopalkah. Parada sanjskih nog in kipečih dekoltejev

To so znane Slovenke v kopalkah. Parada sanjskih nog in kipečih dekoltejev (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
2. 7. 2020

Kopalna sezona je že nekaj časa odprta, znane Slovenke pa so že ponosno pokazale svoje čudovite kopalke, katere so vam najbolj všeč?

Hajdi Korošec Jazbinšek je nekoč navduševala na glasbenih odrih, danes pa je uspešna podjetnica, ki vodi ljubek butik v središču Celja, kjer prodaja otroško opremo in dodatke. Te dni se z družino potepa po Jadranski obali, kjer naravnost uživa, na svojem Instagramu pa jemlje dih s svojo sanjsko postavo, ki je zares občudovanja vredna, če dodamo še to, da sta za njo dva poroda in da je lani praznovala 40. rojstni dan, potem je jasno, da je njena postava čista perfekcija.

Rebeka Dremelj je osvežitev poiskala kar na domačem bazenu in pokazala, da to leto nosi dvodelne rdeče kopalke, ki še kako zažigajo. Pevka in manekenka je nedavno s svojimi oboževalci na Instagramu delila prizor z domačega bazena, ki je mnogim dvignil razpoloženje. Njen kipeč dekolte je bil videti tako zelo bujen, da so številni menili, da so kopalke komaj, komaj vse obdržale na svojem mestu. No, vsekakor je prava lepotica, ki se je leta niso niti najmanj dotaknila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️😘 Upam, da tudi vi uživate nekje na sončku in nabirate vitamin D! Objem vsem! ❤️😘

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Jasna Kuljaj se letos še ni odpravila na oddih, je pa nedavno kar na Bledu našla osvežitev. Navdušila je z rumenimi kopalkami, ki ji jih je posodila kar prijateljica, oboževalci pa so bili nad videnim navdušeni. Seveda so si želeli, da bi pokazala tudi fotografijo s prednje strani, a poletje je še dolgo in verjetno bo čas tudi za takšne fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne vem, če si upam v vodo... 21 st. celzija je zame skoraj premalo...#sposojenekopalke Hvala @svetlabozicnik za tale mini bikini 🙏

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on

Iva Bagola v teh dneh z družino živi čisto morsko pravljico. Z avtom so se odpeljali v Grčijo, kjer uživajo v čudovitih plažah, sanjskem razgledu z njihovega apartmaja in sinje modrem morju. Iva je to leto izbrala nekoliko drugačen model kopalk, enodelne kopalke, ki imajo dolge rokave in povsem zaprt dekolte, je pa zato pokazala svoje sanjske noge, ki vsem jemljejo dih. Vse kaže, da je Iva zelo resna, ko gre za zaščito pred sončnimi žarki in prav je tako, saj pretirano sončenje povzroča prehitro staranje, tega pa si verjetno nobene predstavnica nežnejšega spola nikoli ne želi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @terme_krka Še zadnji škljoc📸 @primozbregar, pred počitnicami😊.@perfectmomentsports Priporočam❤ • • • • • • Na zunanjem kopališču v Termah Šmarješke Toplice 😍 vam omogočamo prijetno, umirjeno vzdušje, za brezskrben počitek v osrčju narave.⁠ ⁠ NOVOST je celodnevni najem plažnih postelj z baldahinom, v katerega je vključena tudi osvežilna pijača. 🍹⁠ 👨‍👧‍👦 Poletni utrip v Termah Šmarješke Toplice bo v znamenju sproščanja in popolnega odklopa od vsakdanjika. 🙂⁠ ⁠ Zunanji termalni bazeni so obdani s krošnjami dreves, ki zagotavljajo svežino, naravno senco in mir. 🌳 Uživate ob ptičjem petju, plavanju in razvajanju ob vodnih masažah.⁠ ⁠ Razgibate se ob vodni aerobiki. 👌 Veliko skrbi posvečamo kakovosti termalne vode, čistoči, varnosti in urejenosti. Poletna ponudba v lokalu Vrtina, ki se nahaja ob bazenu, je sveža in okusna. ⁠ .⁠ . #actress #actresslife #seasonfinished #seatime #holiday #smilemore #smile #pictureoftheday #wednesday #funday #funtimes #goodvibes #slovenija #instamood #beautiful #smarjesketoplice #termesmarjesketoplice #termekrka #nature #travel #photography #health #healthy #healthyliving #wellbeing #selflove#saunaday #spaday #spatime ⁠ ⁠

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola) on

Pevka Nika Zorjan ne skriva, da je poletje njen najljubši letni čas in da vsako leto komaj čaka nanj. Zdi se, da se v kopalkah počuti zares najboljše, saj poleti ves čas tiči v njih. Njena postava je zares sanjska, številne bi si jo želele imeti, Nika pa prisega na vse vrste kopalk, saj njeni postavi lepo pristojijo prav vsi modeli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JUNIJ, welcome!! 🥰❤️ Na čim več sončnih in vročih dni!! 🥳

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan) on

Voditeljica in blogerka Ula Furlan bo to leto kot kaže nosila enodelne kopalke, ki ji zelo lepo pristojijo. Ula je ena tistih srečnic, ki ima zares sanjsko postavo in se ji prav nič ne prime na boke. Srebrne enodelne kopalke so kot naročene za njeno postavo, v njih je videti kot vrhunska manekenka in prav gotovo bi je bila vesela tudi modna industrija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mornings with #diesel. 🖤🌺 📷: @enjabrelihphotography 👙: @diesel #dieselsummer #dieselswimwear #dieselbeachwear #beachvibes #beachwear #swimwear #girlsswimwear

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on