To soboto v Ljubjani: Nori šoping popusti in drzna dekleta v stiletkah!

13. 9. 2012 | Promocijsko sporočilo

V okviru cosmo šoping dneva se bo to soboto nakupovalo po noro ugodnih cenah, točno opoldan pa se bodo na tradicionalnem teku v petkah pomerile najhitrejše na stiletkah!

V soboto se bo centru Ljubljane ponovno dogajalo.

Center Ljubljane bodo točno opoldan zavzela dekleta v petkah. Na šestem teku v petkah seveda ne bo pomembno samo to, da bodo dekleta kar najhitrejša, temveč posebno nagrado prinese tudi stajling v katerem bodo tekmovale. Tista, ki bo po mnenju cosmo žirije štartala najlepše oblečena, bo domov odšla v novih Guess petkah, ki jih podarja Galerija Emporium. Čevlje bo lahko izbirala med vsemi modeli blagovne znamke Guess, ki bodo takrat na voljo Galeriji Emoprium. Nagrajena pa bo tudi najvišja petka, prejela bo 200 evrov vreden bon za trgovino Deichmann.

Tradicionalni tek v petkah pa seveda ni edini razlog, zaradi katerega se gre to soboto, 15. septembra, odpraviti v center Ljubljane:

  • na voljo bodo številni šoping popusti (vse trgovine, ki bodo na ta dan ponujale tudo do 50% popuste, najdete na virtualnem cosmo šoping zemljevidu, lahko pa si s QR kodo zemljevid prenesete tudi na svoj mobilnik),
  • dve največji modni hiši, Emporium in Galerija Emporium, bosta že drugo leto zapored organizirali 'FASHION'S DAY OUT', posebno presenečenje pa čaka tudi za vse ljubiteljice čevljev,
  • v dopoldanskih urah ne gre zgrešiti tudi hostes, ki bodo delile darilca za obiskovalce, med drugim tudi brezplačne kino vstopnice za ogled filma Rimu z ljubeznijo, privoščili pa si boste lahko tudi ličenje in manikiro izpod izurjenih rok pravih strokovnjakinj.

Vse, kar se ima še posebnega zgoditi na soboto, 15. septembra, lahko sproti preverjate na povezavi Cosmo šoping!