To vas bo nasmejalo! Srčna izbranka Jurija Zrneca pokazala, kaj si misli o medijskih zapisih o njunem razmerju, zeloo nazorna je bila!

20. 6. 2022
Deli
To vas bo nasmejalo! Srčna izbranka Jurija Zrneca pokazala, kaj si misli o medijskih zapisih o njunem razmerju, zeloo nazorna je bila! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Odzvala se je na svojstven in zelo humoren način, njeni sledilci so bili navdušeni!

No, če sta znan igralec in pevka zasebno par, je medijsko zanimanje zanju nesporno veliko. To zagotovo velja v primeru Jurija Zrneca in glasbenice Aleksandre Ilijevski, ki pa svoje zasebnosti ne obešata na velik zvon.

To poletje so si skoraj vse slovenske vplivnice kupile TE kopalke - stanejo 30 evrov

Aleksandra občasno na družbenih omrežjih pokaže kakšen utrinek iz njunega vsakdana, a ne eden ne drugi svoje zasebnosti ne komentirata. Aleksandra pa je zdaj nazorno pokazala, kaj si misli o takih in drugačnih medijskih zapisih. To je naredila na svoj način, dodobra začinjen s humorjem.

Na svojem Instagram profilu je objavila posnetek, na katerem dobesedno greje posteljo - pri tem si pomaga s sušilcem za lase in električnim radiatorjem. Tako se je odzvala na naslov enega od člankov, ki se glasi: "Kdo je talentirano dekle, ki greje posteljo Juriju Zrnecu?", zraven pa je dopisala: "Ne le izbranka/partnerka, ampak tudi grelka postelje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu