Svetovno priznana chefinja Ana Roš tudi v teh težkih korona časih ne sedi križem rok in ustvarja tisto, kar zna najbolje, umetnine na krožniku.
Ana Roš je s svojimi kulinaričnimi umetninami zaslovela po vsem svetu in ni jih malo, ki komaj čakajo, da bi se njena slovita Hiša Franko zopet odprla in bi lahko znova okušali njene dobrote in razvajali brbončice.
Ana pa tudi v teh težkih časih ne počiva in ustvarja naprej. Nedavno je navdušila s kobariško posebnostjo, ko je na krožniku postregla fermentiran krompir s koprivami in bučnimi semeni. Videti je bilo naravnost sanjsko in mnogim so se ob pogledu na fotografijo cedile sline.
Našo slavno chefinjo žalosti, da je Hiša Franko že dolge mesece zaprta, a seveda upa, da se bo situacija hitro popravila in da bo spet lahko ustvarjala na domačih tleh.
View this post on Instagram
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču