To zdaj pravi Ula Furlan o svoji mami Miši, bila je zelo neposredna

6. 11. 2023
Deli
To zdaj pravi Ula Furlan o svoji mami Miši, bila je zelo neposredna (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Lepo je, če med starši in otroci vladajo ljubezen, razumevanje in medsebojno spoštovanje.

A žal v vseh primerih ni tako, kar pa povzroča veliko bolečne. Zato pa nekdanja televizijska voditeljica Miša Molk in njena hčerka Ula Furlan zelo cenita to, kar imata. Odličen odnos, ki temelji na spoštovanju, sprejemanju in zaupanju. Nikoli nista skrivali dejstva, da se odlično razumeta in da čas radi preživljata v družbi druga druge.

Saša Lendero si je privoščila takole razkošen dopust in mnogi ji močno zavidajo

O tem sta nedavno iskreno spregovorili za revijo Lady in razkrili, kako in kaj je med njima. Med drugim imata že večletno tradicijo, da skupaj obiščeta Festival slovenskega filma, ki poteka v Portorožu. Miša je dejala, da spakirata kovčke in se skupaj odpravita tja. "Tudi letos je bilo veselo in točno to sva obe potrebovali. Lepo se imava, ko sva skupaj," je dodala.

Skupaj radi gresta tudi na ljubljanski Rožnik, se udeležita kakšnega dogodka, se skupaj odpravita na kosilo ... in podobno. Ula je dejala, da je že večkrat slišala vprašanje, kako je biti v senci staršev. "Na to gledam v smislu, da imam eno svetlobo svojih staršev na svoji strani, ki me bo pač vedno spremljala. Zdi se mi, da lahko to jemljem kot prednost v svojem življenju," je bila iskrena.

Renata Bohinc s hčerkama zvezda modne revije Lea Behek x Dox Fashion Show v Kranju

Dodala je še, da je bila v odraščanju nagovorjena z veliko ljubezni, izkušnjami, z mnogimi talenti, ki se jih je lahko učila. "Tako da v tem ne vidim nobene teme, sence, ampak eno lepo izkušnjo, ki mi jo je dalo življenje,« je poudarila Ula.

BONUS VIDEO: Pogovor z Ano Praznik: "Vsega tega ne bi zmogla, če moj Peter ne bi bil takšen, kot je"

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem