Tokrat bo "kuhala" tudi Lili Žagar

Lili Žagar (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
27. 8. 2014

Vsi vemo, da ima v kuhinji znane Gostilne šef Bine glavno besedo. A da ne bodo kuhinji kraljevali le moški, bo za ženski dotik poskrbela Lili Žagar. Kot šefica ponedeljkove studijske "kuhinje" bo poskrbela, da se bo ob debatah v živo vedno kaj zakuhalo.

"V novo sezono vstopam v še večjem pričakovanju, saj imam občutek, da bo tokrat borba za najboljšega šefa in glavno nagrado še bolj neizprosna. A 3. sezono si bom zagotovo zapomnila še po eni zadevi, za katero sem kar nekaj časa zbirala pogum, da jo uresničim. Povezana je s kuharijo, seveda. Kaj, boste izvedeli 1. septembra ob 20. uri. Sicer pa komaj čakam, da spoznam vse tekmovalce, še posebej pa se veselim novih Binetovih receptov, s katerimi bo razvajal naše brbončice," je povedala simpatična lepotica Lili.

Lili bodo tudi tokrat vsak ponedeljek v živo v studiu POP TV družbo delali komentatorji. A karte na komentatorskih stolčkih so se v tretji sezoni premešale. Ostre komentatorske jezike že brije nova trojica poznavalcev. Od starih znancev v tretji sezoni ostaja le eden, ova pa bosta znana zelo kmalu ...

Priporočamo