Tomaž Ahačič: "Očarale so jo moje nogometne noge"

Tomaž Ahačič (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
11. 5. 2014

Tako kot s svojimi vrhunskimi nastopi v oddaji Znan obraz ima svoj glas odpira srca gledalcem Tomaž Ahačič, tako je najšim bralcem odprl vrata v svoj dom. Pevec, ki je sicer inštruktor varne vožnje, vedno poudari, da je žena njegov največji oboževalec in hkrati tudi kritik. Rad pa jo ima zaradi skromnosti in iskrenosti, ki je danes (sploh pa v svetu zabavljaštva) pogosto iščemo bolj kot kapljo vode v Sahari.

No, njuna prva srečanja pa v nasprotju s prej omenjeno puščavo niso bila tako eksotična. Spoznala sta se namreč na 'špilu', in ko je Tomaža videla, kako je z dobro glasbo zabaval ljudi, je takoj vzklila ljubezen.

"Baje so jo očarale moje močne noge, saj naj bi bile kakor nogometaševe," se pošali Ahačič med razlago, kaj je eden izmed adutov, s katerimi je Marjetico pridobil na svojo stran. "Poznala sem ga že prej, prek brata, Tomaž se je z njim namreč družil. No, potem smo šle punce enkrat na 'špil' in tam je bil on," rahlo sramežljivo razlaga Tomaževa žena, da potrdi zgodbo.

Potem sta bila približno dve, tri leta par, nato pa sta se odločila za poroko. "Ona je meni vse, kar lahko naštejemo: žena, prijateljica, ljubimka, vse. Saj tako mora biti!" pove, kako so žal redki, ki znajo vztrajati v razmerjih, in se pošali, da je njima uspelo tudi zaradi tega, ker je on veliko odsoten. Poročila sta se leta 1997, na poroki pa je v bendu igral kar Tomaž.

"Kolega iz Yuhubande je bil moja poročna priča in tako je naneslo, da sva tudi sama nekaj igrala, kot duet. Imeli smo se 'fajn', in če si glasbenik, te prime, da bi tudi sam soustvaril in obdržal dobro vzdušje," pojasni, kako mu ni bilo niti najmanj težko igrati celo na lastni poroki.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2014

Story Story 20/2014, od 07. 05. 2014