Tomaž Ahačič stres odpravi s Cofkom

Cofi je rad pravi gospod. (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
16. 7. 2014

Tomaž Ahačič, prej najbolj poznan kot pevec skupine Juhubanda, se je izkazal kot izvrsten imitator v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Povabil nas je v domači Tržič in z veseljem poziral s svojim štirinožnim prijateljčkom.

Njuhov kuža je poseben član skupnosti, ki ima seveda vstop v vse prostore hiše in na vse sedežne garniture.

"Ime mu je Cofko, kličemo ga pa bolj Cofi. Čeprav je hecno ime, ima svoj smisel. Ko smo ga kupili, je bil tak lepo ostrižen mladiček, nato pa mu je začela dlaka noro rasti. Na koncu je bil podoben kakemu članu rok benda," nam smeje pove, da na začetku niso vedeli, da ga je treba kmalu ostriči, zdaj pa ga seveda redno vozijo k pasjemu frizerju.

Cofko

No, Cofi je rad pravi gospod, saj ima vedno lepo oblikovano pasjo frizuro in ponosno koraka okrog hiše. Svojim lastnikom je zlasti prirasel k srcu zaradi svojih skromnih pasjih navad: "Ne glede na to, kako slabe volje prideš domov, te vedno počaka z mahajočim repkom, totalno navdušen, in te ljubeče poliže."

Na vprašanje, kaj najraje skupaj počnejo, nam je odgovoril: "Velikokrat gremo skupaj na sprehode, saj je Cofko vesel in dokaj energičen pes. Imamo pa tukaj res čudovito naravo. Gore, hribi, ogromno možnosti je, kam vse se lahko odpravimo." 

Priporočamo