Tomaž Ahačič je še vedno vroča roba

Nastopa za 300 evrov. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
20. 9. 2014

Simpatični mojster imitacij Tomaž Ahačič – Fogl za prijatelje – ima za seboj divje poletje. Od dopusta ni imel kaj dosti, si je pa po dolgem času privoščil nekaj dni sam s svojo soprogo, saj je hčerka Anja že tako velika, da dopustuje po svoje.

"Na zadnje je bilo živahno na šuštarski nedelji, kamor je prišel pozdravit tudi Pavarotti. Ta je sploh zelo priljubljen, radi ga vidijo tako na abrahamih, kakor na praznovanjih 40-letnic, celo na 30-letnice ga radi povabijo!" nam zaupa, da je od vseh likov, ki jih je izvedel, najbolj zaželen ravno kralj tenorja. Sicer pa je bila omenjena šuštarska nedelja zanimiva tudi, ker je prvič stal na odru s hčerko: z Anjo sta zapela v duetu, kar se je izkazalo za dobro kombinacijo.

Poleg vsega tega pa je kot inštruktor varne vožnje še vedno aktiven v tem poklicu: "V avtošoli sem predvsem med tednom, ko ni toliko glasbenih obveznosti. Se pa velikokrat zgodi, da sem s tem okupiran kar od 13. do 19. ure," opiše svoj delovni dan, kadar ni po odrih Slovenije. Nastopil je tudi na Slovenski popevki, vendar v revijalnem delu, kjer so se zvrstile vse zmagujoče pesmi, on pa je nastopil z lepo melodijo Če je to slovo. Kot da to ne bi bilo dovolj, pa se bo udeležil še snemanja oddaje Moja Slovenija na nacionalni televiziji. Kljub natrpanemu urniku pa najde čas za sprostitev – enkrat na teden se s prijatelji zbere na kegljišču, kjer v okviru Kegljarskega kluba Tržič malce poklepetajo.

"Konec oktobra pa se bliža križarjenje, kjer nas bo kar nekaj iz ekipe Znan obraz ima svoj glas, kar si bom vzel za počitek. Sicer bomo šli nekajkrat tudi na oder nastopat, Vlado naj bi s seboj vzel celo kitaro, ampak prepričan sem, da bomo imeli tudi veliko časa za sprostitev," še pravi, kako se že neznansko veseli prihajajočega dogodka.

Priporočamo