Tomaž bo imel svojo gostilno!

Tomaž Škvarč Lisjak (foto: Revija Nova) Revija Nova
Vir: Nova
13. 1. 2014

"Lahko rečem, da bom uresničil svoje sanje. Odločil sem se, da bom šel na svoje in odprl svojo restavracijo," nam je zaupal Tomaž, ki že, odkar se je šov zaključil, tehta, kaj bi lahko bila najboljša odločitev za njegovo prihodnost.

Restavracijo si je že od nekdaj želel, a do zdaj tega koraka ni storil. O njegovem uspehu je prepričan tudi njegov nekdanji delodajalec, Tomaž Kavčič iz Gostilne pri Lojzetu na Dvorcu Zemono:

"Sam sem mu tudi svetoval, naj se udeleži šova, in mu povedal, da ko pride ven, bo postal velika zvezda. Zdaj, ko je zmagal, mu želim, da bi si res upal in šel na svoje, saj bi bil resnično uspešen. Sem gostinec in med gostinci imam veliko prijateljev, ne vidim jih kot konkurenco. Če bi svojo restavracijo odprl kje v bližini, bi bil samo dobrodošel.

Več dobrih restavracij je na kupu, večjo frekvenco obiskovalcev bomo imeli in več turizma. Za primer bi izpostavil majceno mestece San Sebastian v Španiji, ki slovi po odlični kulinariki in več restavracijah, ki premorejo tri, dve ali eno Michelinovo zvezdico."

Več o tem, kdaj bo znano, kje bo Tomaž odprl svojo restavracijo in kdo je menedžerka, s katero se bo slavni gostinec lotil posla, izveste v novi številki revije Nova!