Tomaž Bogovič (Kmetija) razočaran: "Nisem imel nobene možnosti"

Tomaž Bogovič (Kmetija) razočaran: "Nisem imel nobene možnosti" (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
5. 12. 2017

Še preden se je v šovu Kmetija končal zadnji dvoboj, je bil 26-letni Tomaž Bogovič prepričan, da ne bo ostal na kmetiji.

"Mitja je zmagal na zelo pošten način, saj je bil močnejši od mene. A žal ima vse skupaj slab priokus, saj menim, da bi lahko izbrali meni bolj primernega kandidata. Možnosti namreč nisem imel prav nobene, ker je šlo na čisto moč, fizično, kar je bilo vsakemu jasno, da se bom moral posloviti," nam je po izpadu zaupal Tomaž, ki je sicer razočaran tudi nad nekaterimi sotekmovalci, predvsem zaradi odnosa in kako govorijo pred kamerami. "Ko sem prišel domov, sem si najprej ogledal posnetke, ker me je zanimalo, kako je vse skupaj prikazano na televiziji in kaj se je dogajalo tam, kjer me ni bilo zraven.

Danes vsaj približno vem za ostale zgodbe," pripoveduje Tomaž, ki še meni, da je bil v začetku – čeprav je bil vedno takšen, kot je v vsakdanjem življenju – prikazan kot nesposobnež. Zmotilo ga je tudi, da je na spletni strani kmetije prikazan video, kjer lahko vidimo, da je želel predčasno zapustiti šov. "To je bilo čisto zavajanje. Ko smo se pogovarjali pod kozolcem, je šlo zgolj za hipotetično vprašanje, in sicer, kaj bi se zgodilo, če bi rekel, da hočem domov. Te besede so bile nato obrnjene, ljudje so lahko videli le delček, ne pa celotnega pogovora," je vse skupaj obrazložil izpadli tekmovalec. 

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Igor Zaplatil