EKSKLUZIVNO: Tomaž in Anita že imata gostilno!

Tomaž in Anita (foto: Revija Nova) Revija Nova
Vir: Nova
17. 3. 2014

Revija Nova razkriva edinstveno lokacijo gostilne, ki je že zelo oblegana, čeprav bo njeno uradno odprtje aprila.

Tomaž je trenutno poln pričakovanj, a hkrati tako zaseden, da ne ve, kje se ga glava drži. Poleg tega, da ureja vso potrebno dokumentacijo in usklajuje mojstre, ki preurejajo gostilno, še nastopa na različnih prireditvah in kuha za povabljence. In kje je trenutno najbolj vroča gostilna?

Tomaž nam je zaupal:

"Lahko vam razkrijem, da je lokacija že dokončno izbrana. V Šempetru na Marku, od koder je prečudovit razgled na ves Šempeter. Restavracija Mark je bila, kar poslušam od domačinov in starejših ljudi, zelo na nivoju, restavracija z dobro hrano in ob vikendih so imeli tudi živo glasbo. Po naključju sem izvedel, da je Mark zaprt in da ga oddajajo. Malo sem se pozanimal in se odločil, da povprašam. Dvakrat sem bil na Marku in lokacija me je tako prevzela, rekel sem si, da je lahko pa zdaj napočil moj čas."

Več o novih podvigih Tomaža in Anite, ki sta ustanovila tudi svoje podjetje, izveste v novi številki revije Nova, v kateri vas čakajo tudi EKSKLUZIVNE fotografije lokacije, kje bo odslej kuhal najbolj prepoznavni kuhar v Sloveniji!