Tomaž iz Gostilne: "Žigu bi najraje zalepil usta!"

17. 10. 2013

Gostilna pri šefu jutri končno odpira svoja vrata. Tomaž in Lidija, vodji črne in rdeče ekipe v Gostilni, sta se zato zjutraj oglasila na Radiu 1 in iskreno spregovorila o svojih sotekmovalcih.

Jana Morelj in Miha Deželak, jutranja sodelavca Denisa Avdića, sta potešila svojo radovednost in kuharska tekmovalca povprašala o dogajanju v kuhinji in seveda v spalnicah.

Lidija je ostala zelo skrivnostna in voditeljema Radia 1 ni hotela izdati nobene skrivnosti. Tomaž pa se je pohecal in 'priznal', da so vsi zagotovo že opazili, da se med njim in Martino nekaj plete.

Lidija je Mihi zaupala, da je pred sodelovanjem v resničnostnem šovu kuhala za vojsko. "To sploh ni primerljivo s kuhanjem v Gostilni," je priznala, "razlika v kvaliteti hrane je več kot očitna."

Tomaž je komentiral tudi svoj odnos z ostalimi tekmovalci. Jana ga ja povprašala,kakšno vlogo bi kot šef Gostilne namenil Žigu. Tomaž je odgovoril, da bi mu "najraje zalepil usta, ker res preveč govori!"

Voditelja Radia 1 sta od tekmovalcev v Gostilni poskusila izvedeti tudi, katere so napake šefa Bineta. "Bine je popoln. Nima nobene napake!", sta bila diplomatska Lidija in Tomaž.

Ob koncu sta voditelja Radia 1 Lidijo in Tomaža tudi obdarila. Lidija je s seboj v Gostilno odnesla domača jajčka. Kot je povedal Miha:

"Človek mora imeti jajca tudi v kuhinji." Tomaževo darilo pa so bile vložene slive, oziroma kot pravijo na Vipavskem, od koder Tomaž prihaja, "češplje".

Priporočamo