Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič poljubila tla

Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič (foto: Radio 1) Radio 1
22. 9. 2014

Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič sta preživela višinsko preizkušnjo. Danes ob 15h ju boste že lahko prvič slišali v etru Radia 1.

Spomnimo, da je Tomaža in Iztoka radijska kolegica Ivjana Banić pred dnevi zaprla v montažno hiško, ki so jo nato z dvigalom dvignili na višino 30 metrov. Tam sta fanta pred očmi mimoidočih preživela ves delovni teden.

Razlog preizkusa je bila njuna želja, da pričneta z delom kot voditelja popoldanskega programa na Radiu 1.

Pot pa ni bila preprosta. Ne samo, da sta 5 dni visela na 30 metrih višine, ekipa jima je vsak dan pripravila nekaj nalog, ki sta jih morala opraviti. Ko sta recimo hotela spati vsak v svoji sobi in ne na premajhnem kavču, sta morala najprej odplesati striptiz.

Za ogled tekme Maribora v Ligi prvakov sta plesala z jutranjim prometnikom Miho Deželakom. In ko sta mislila, da je že vsega konec, jima je Ivjana s pomočjo Denisa Avdića in gasilcev iz Prevoj pripravila še pravi gasilski tuš.

Zdaj sta nazaj, pripravljena, da začneta. Na Radiu 1 obljubljata pravi radijski šov, ki bo poln dobre glasbe, zabave in tudi glasbenih imitacij, v katerih fanta najbolj blestita. Začneta ob 15h!

Priporočamo