Klepač in Gustinčič s striptizom zrušila spletno stran

Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič  (foto: Radio 1) Radio 1
19. 9. 2014

Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič preživljata teden zaprta v hišici, ki je dvignjena 15 metrov nad zemljo. Ekipa Radia 1 jih je namreč poslala na ultimativni višinski test. Če ga bosta "preživela", bosta pričela z vodenjem popoldanskega programa na najbolj poslušanem slovenskem radiu.

V hišici morata vsak dan opraviti nekaj nalog in pred kratkim sta opravila tako, ki je bila še posebej velika paša za oči. Njuna kolegica Ivjana Banić si je namreč zaželela, da ji radijca zaplešeta striptiz. In sta tudi ga!

Njun ples je privabil na spletno stran Radia 1, kjer v živo prenašajo dogajanje v hiši, tako veliko število radovednežev, da se je ta sredi plesa za nekaj sekund celo sesula!

Premočena do kosti!

Nova zvijača Ivjane Banić pa je bila ta, da je radijcema izklopila vodo! Po nekaj urah prosjačenja, se ju je Baničeva končno usmilila. Hišico so spustili na tla. Takrat pa je fanta pričakalo presenečenje.

Radio 1

Gasilci, na čelu z jutranjim voditeljem na Radiu 1 Denisom Avdićem, so namreč presenečena radijca poškropili z vodo od glave do pet.

Premočena do kosti sta kmalu po parkirišču ljubljanskega BTC-ja, kjer je montažna hiša postavljena, tekla samo še v spodnjem perilu. Dobila sta celo milo, s katerim sta se po dolgem dnevu brez vode končno lahko tudi temeljito umila.