Tomaž Kralj: Za Sabino Remar plačeval najemnino

Sabina Remar in Tomaž Kralj (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
4. 10. 2011

Le nekaj uric, preden je Tomaž Kralj odšel na praznovanje rojstnega dne dobrega prijatelja, je iz revije Story izvedel, da ga njegova velika ljubezen Sabina Remar že pol leta vara z drugim.

Kako ga je to prizadelo in sesulo, nam je že nekaj dni po slavju zaupal njegov prijatelj, ki je pred dnevi ob tem, kar mu je povedal Tomaž, tudi sam, vsega možnega od lahkih žensk vajeni gospod, zazijal.
Potem ko je bilo že javno znano, da sta se Tomaž in Sabina razšla, je namreč v akcijo stopila Sabinina mama. Nekdanjega zeta je poklicala po telefonu in mu čisto resno razložila, da je Sabina njihova – od očeta in mame, in da je za čas, ki ga je preživela pri njem, dolžan plačati. Da se bosta zmenila na mesec … kolikor mesecev krat določena vsota, ki pa je Tomaž niti prijateljem ni izdal.

Ne glede na to, kako je bil radodaren do Sabine, ki je bila marljiv potrošnik njegovega denarja, verjamemo, da pred njeno mamo ni klonil. Kot tudi ni pred Sabino klonil bivši Cime, od katerega je Sabinina mama zahtevala ne le denar, temveč tudi to, da ji kupi avto.