Tomaž Mihelič - Marlenna: Plesal striptiz v dnevni sobi

Vir: Nova
7. 1. 2011

V finalni oddaji Spet doma sta na šestem zaporednem turnirju Zvezde plešejo s konkurenco pometla Tomaž Mihelič alias Marlenna in seksi plesalka Špela Kralj. V zaodrju je kar završalo, ko je Mario razkril zmagovalca, Tomaž pa nam je zaupal, da ga ples spremlja že od malih nog.

»Dnevna soba je bil moj prvi plesni oder, kjer sem izvajal različne vragolije. Nekoč sem družinske člane celo prepričal, da me gledajo, kako izvajam striptiz. Med vrtenjem in skakanjem po sobi sem odvrgel nekaj kosov obleke, ko pa bi moral sleči še hlače, sem izgubil ravnotežje in padel na radiator. (smeh) To so bili bolj klavrni začetki, a mi ni zmanjkalo poguma. Dobil sem namreč izjemno priložnost, da se ob spremstvu ultra seksi Špele Kralj naučim profesionalnih korakov latinskoameriških in standardnih plesov,« nam je zaupal član skupine Sestre, ki ima največjo podporo prav doma.

»Mami in oči me spremljata na vsakem koraku in sta najbolj zvesta oboževalca. Sicer pa tudi mami odlično pleše in večkrat sva se skupaj zavrtela na kakšni veselici,« še pove jezični plesalec, ki že razmišlja, da bi se podal med plesalce.