Tomaž Mihelič: Vse je v bokih, ki pa si jih moški pogosto bojijo uporabljati

Tomaž Mihelič: Vse je v bokih, ki pa si jih moški pogosto bojijo uporabljati (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
6. 2. 2020

Tomaža Miheliča smo spoznali kot Marlenno v skupini Sestre, s katero so leta 2002 zastopali Slovenijo na Evroviziji. Njihov legendarni nastop v rdečih uniformah stevardes je navdušil Evropo, pesem Samo ljubezen pa je postala ena največjih domačih uspešnic.

Čeprav je bil njegov nastop brezhiben, pa nihče ne ve, da so mu prav na tisti dan pokopali ljubljenega dedka. V razgibani karieri se je preizkusil v številnih vlogah, že dvanajst let pa se posveča novinarstvu. Vmes se je prekalil v uspešnega modnega agenta in odkril kar nekaj modelov, ki danes uspešno sodelujejo s priznanimi znamkami kot so Chanel, Versace, Dolce & Gabbana, Dior in številnimi drugimi.

Od malega je zaljubljen v ples in brez zadržkov prizna, da so njegovo skrivno orožje boki. »Tu nastaja ples, vse je v bokih, ki pa si jih moški pogosto bojijo uporabljati,« in nakaže, kako bo z njimi zavzel plesišče.